Ivamax Lease ZAKELIJK:
MOBILITEIT, VRIJHEID EN ZEKERHEID


Of u nu de wagenparkbeheerder van een multinational bent of een startende zzp’er, bij Ivamax Lease vindt u altijd de zakelijke lease auto die u comfortabel verder brengt. Zo bieden wij u een ruime keuze topmodellen van Volkswagen en Mercedes, nieuw en occasion en stuk voor stuk uitgerust met veel extra’s die het autorijden nog plezieriger maken. Duitse degelijkheid dus, die we bovendien combineren met de zekerheid van de financiële dienstverlener Alphera. U kunt kiezen voor Financial Lease of het Executive Plan.


De zekerheid van Alphera Financial Lease

Alphera Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee u voor zekerheid kiest. Een vaste looptijd en een vaste rente bijvoorbeeld. Bovendien wordt u economisch eigenaar van de auto, die dus op de balans van uw onderneming komt. Zo kunt u gebruik maken van fiscale regelingen als btw-teruggaaf, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek.


Hoe het werkt

In plaats van het eigen vermogen vast te leggen in auto’s, blijft u liquide en worden de eventuele kredietfaciliteiten bij de bank niet aangetast. Het is mogelijk om een slottermijn in het contract op te nemen. U betaalt over de slottermijn alleen rente (geen aflossing). De aanschafprijs (exclusief btw) van een auto naar keuze – nieuw of gebruikt – wordt ondergebracht in een contract met vaste looptijd en rente en een (eventueel) vooraf overeengekomen slottermijn. De auto wordt geactiveerd op de balans van de onderneming en u betaalt de btw aan Ivamax Lease. U verrekent deze btw met de omzetbelasting. Mocht u de btw niet kunnen verrekenen, dan kan de btw meegefinancierd worden. U draagt zelf zorg voor motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Daarnaast is het mogelijk de auto met Alphera Quality Cover goed te verzekeren.


De voordelen van Alphera Financial Lease op een rij: Vaste looptijd
Vaste rente
Geen verrassingen
Passend bij uw wensen als ondernemer
De auto staat op uw bedrijfsbalans
Na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar
Leaseoplossing op maat

De vrijheid van het Alphera Executive Plan

Alphera Executive Plan is een zakelijke financiering die u alle vrijheid geeft. Net als bij Alphera Financial Lease activeert u de auto op uw balans. Het verschil is dat u op elk gewenst moment de financiering kosteloos kunt beëindigen door inlossing van het openstaande saldo.


Ook is het mogelijk om kosteloos tussentijds extra aflossingen te doen. Het maandbedrag blijft gedurende de looptijd ongewijzigd, maar de looptijd is variabel. Deze kan variëren als gevolg van rentewijzigingen of extra aflossingen. U kunt de aanschafprijs van uw nieuwe of gebruikte auto geheel of gedeeltelijk financieren. U kunt uw maandbedrag verlagen met een aanbetaling (bijvoorbeeld met de inruil van uw huidige auto) of een slotsom. De maximale slotsom wordt bepaald aan de hand van de te verwachten inruilwaarde van uw auto aan het einde van de looptijd van deze zakelijke financiering. Door zijn flexibele karakter is dit product ook zeer geschikt voor u als startende ondernemer.


Hoe het werkt

In plaats van het vermogen vast te leggen in auto’s, blijft u liquide en worden de kredietfaciliteiten bij de bank niet aangetast. Door de aanschafprijs exclusief btw van een nieuwe of gebruikte auto naar keuze onder te brengen in een contract met theoretische looptijd, variabele rente en een eventueel vooraf overeengekomen slottermijn, behoudt u uw flexibiliteit als ondernemer. De auto wordt geactiveerd op de balans van de onderneming en u betaalt de btw aan Ivamax Lease. U verrekent deze btw met de omzetbelasting. Mocht uw onderneming de btw niet kunnen verrekenen, dan kan de btw uiteraard meegefinancierd worden. Na betaling van alle termijnen bent u volledig eigenaar. U draagt zelf zorg voor motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Daarnaast is het mogelijk de auto via Alphera Quality Cover goed te verzekeren


De voordelen van het Alphera Executive Plan op een rij:
Tussentijds extra aflossen
Volledig inlossen zonder extra kosten
Variabele looptijd
Variabele rente
Na betaling van de laatst termijn bent u volledig eigenaar
Flexibiliteit voor u als ondernemer

Uw droomauto wordt werkelijkheid