Ivamax Lease Particulier :
plezierig autori jden zonder zorgen

Ivamax Lease Particulier combineert verrassend veel rijcomfort met een heldere lease overeenkomst. Met een ruime keuze topmodellen van Volkswagen en Mercedes, nieuw en occasion en stuk voor stuk uitgerust met veel extra’s die het autorijden nog plezieriger maken. En als u de auto van uw dromen gevonden heeft, wilt u deze ook zorgeloos financieren. Daarom biedt Ivamax Lease u de zekerheid van Alphera Private Lease en de flexibiliteit van Alphera Autoplan.


De zekerheid van Alphera Private Lease

Alphera Private Lease is een persoonlijke lening waarmee u nooit voor verrassingen komt te staan. Met een vast maandbedrag, vaste rente en vaste looptijd weet u tijdens de gehele looptijd exact waar u aan toe bent. U kunt de aanschafprijs van uw nieuwe of gebruikte auto geheel of gedeeltelijk financieren. U kunt uw maandbedrag verlagen met een aanbetaling (bijvoorbeeld met de inruil van uw huidige auto) of een slotsom. De maximale slotsom wordt bepaald aan de hand van de te verwachten inruilwaarde van uw auto aan het einde van de looptijd van de financiering. De maximale aanbetaling bepaalt u zelf. Met heldere afspraken en een duidelijk kostenplaatje geniet u zorgeloos rijplezier.De motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud en eventuele reparaties zijn voor uw rekening. Wilt u uw rijplezier goed verzekeren, dan kan dat ook bij Alphera, met Quality Cover.
Hoe het werkt

Alphera Private Lease is een financiering waarbij u van tevoren precies weet waar u aan toe bent. De aanschafprijs inclusief btw, of een gedeelte daarvan, wordt verspreid over 12 tot 60 vaste maandelijkse betalingen. De concurrerende rente staat vast voor de gehele looptijd. De maandtermijn bestaat uit rente en afschrijving. U draagt zelf zorg voor verzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud en eventuele reparaties. Uiteraard is het mogelijk de auto met Alphera Quality Cover goed te verzekeren. Bij Alphera Private Lease kunt u een slottermijn afspreken, welke ongeveer gelijk is aan de waarde van de auto tegen het einde van de looptijd. U betaalt over de slottermijn alleen rente.


De voordelen van Alphera Private Lease op een rij:
Vast maandbedrag
Vaste looptijd
Vaste rente
De zekerheid van een duidelijk product.

De flexibiliteit van Alphera Autoplan

Het Alphera Autoplan is ideaal wanneer u niet exact weet hoe lang u met de betreffende auto wil rijden. Met Alphera Autoplan blijft u namelijk flexibel. De overeenkomst kan door betaling van het openstaand saldo, op ieder moment en zonder bijkomende kosten worden beëindigd. Door bovenstaande opties te combineren met een variabele looptijd en rente, blijft u altijd flexibel.


Hoe het werkt

Voor de berekening van de maandtermijn wordt uitgegaan van een theoretische looptijd, waarbij u kunt kiezen voor een looptijd tussen 12 tot 60 maanden. De werkelijke looptijd wordt langer of korter door rentewijzigingen of eventuele periodieke betalingen (bijvoorbeeld door storting van vakantiegeld, bonus of eindejaarsuitkering). De maandtermijn blijft ongewijzigd. U draagt zelf zorg voor verzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud en eventuele reparaties. Daarnaast is het mogelijk de auto met Alphera Quality Cover goed te verzekeren.


De voordelen van Alphera Autoplan op een rij:
Volledig inlossen zonder extra kosten
Variabele looptijd
Variabele rente
Na betaling van de laatst termijn bent u volledig eigenaar

Uw droom auto wordt werkelijkheid