Over ons


Ivamax Lease staat voor persoonlijke service en heel veel mogelijkheden voor maatwerk. Ons ervaren team bestaat uit bevlogen autoliefhebbers met verstand van de beste auto’s, van plezierig en comfortabel autorijden en van een zorgeloze financiering.

Mooi maatwerk

Met een ruime keuze topmodellen van Volkswagen en Mercedes bieden wij alleen de beste kwaliteit lease auto’s. Bovendien zijn al onze lease auto’s uitgevoerd met de extra’s waar u blij van wordt en die het autorijden nog plezieriger mak en. Mooi maatwerk dus!


Mensenwerk

Bij Ivamax Lease staat de tevreden automobilist centraal. Als lease klant krijgt u uiteraard onze Ivamax Lease vip behandeling. Dat betekent dat onze medewerkers u optimaal van dienst zullen zijn. Vanaf het allereerste moment dat u bij ons binnenstapt tot het moment dat u trots bij ons wegrijdt. En uiteraard ook daarna. Zo kunt u altijd bij Ivamax Lease terecht voor een persoonlijk advies en voor de beste service.


Betrouwbare partners

Omdat wij goede financiering en garantie net zo belangrijk vinden als uw lease auto zelf, werken wij hiervoor samen met de meest betrouwbare partners. Alphera Financial Services biedt heldere overeenkomsten zonder verrassingen, waarbij u de aanschaf van uw nieuwe auto geheel of gedeeltelijk kunt financieren. Autotrust geeft u de zekerheid van een uitstekende garantie op onderdelen, arbeidsloon, slijtage en reparatie in het buitenland.


Meer Ivamax Lease

Ivamax Lease is onderdeel van Ivamax. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen: al sinds 1987 zijn zij werkzaam in ink oop en verkoop, import en export, service en reparatie. Samen vormen zij een hecht team dat ons bedrijf veel verder heeft gebracht dan het niveau van een dealer. Helderheid, uitstekende service en garantie en exclusieve modellen geven Ivamax Lease meerwaarde. En als er eens iets is, kunt u altijd terecht in onze moderne werkplaats. Bezoek onze algemene website voor meer informatie.


Uw droomauto wordt werkelijkheid